Natrag


02.05.2018.

UPPU „PULS“ – audicija za projekt pod radnim naslovom „curriculum viciosa = circulus vitiosus“ – 25.05.

 Udruga profesionalnih plesnih umjetnika „PULS“  (UPPU „PULS“) u koprodukciji sa Zagrebačkim plesnim centrom (ZPC) i Mediteranskim plesnim centrom organizira audiciju za jednog stand up komičara ili glumca za sudjelovanje u novom projektu radnog naslova „curriculum viciosa = circulus vitiosus“, autorice Katarine Đurđević.

Projekt će se uhvatiti u koštac sa školskom reformom i ponuditi neka rješenja ili pokušati  pomoći roditeljima i učenicima koji se teško snalaze i ne prihvaćaju sadašnju situaciju u obrazovanju.

Pozivamo zainteresirane stand up komičare ili glumce koji smatraju da posjeduju visoku razinu izvedbeno-tehničke spreme, iskustvo rada na improvizaciji, otvorenost i spremnost za rad u grupi.

Molimo zainteresirane kandidate da pošalju svoje prijave najkasnije do 20. svibnja 2018. na adresu: uppu.puls@gmail.com.

Audicija će se održati u petak 25. svibnja 2018. u Zagrebačkom plesnom centru (na sceni) u Ilici 10, od 18.00 do 20.00 sati, a zainteresirani se mole da pripreme 5- minutni program vezan za kurikularnu reformu i sadašnju situaciju u obrazovanju.

Rad na novom projektu započinje 26. lipnja 2018.godine u ZPC-u gdje će se probe odvijati do 6. srpnja 2018. godine.

Nakon toga probe se odvijaju u Mediteranskom plesnom centru, Svetvinčenat od 14. do 23. kolovoza 2018. godine.

Projekt  završava premijerom i repriznim izvedbama krajem rujna 2018. godine.

.Molimo sve kandidate da pri prijavljivanju na audiciju uzmu u obzir svoju dostupnost sukladno gore navedenim terminima te da pošalju svoje prijave najkasnije do 20. svibnja 2018. godine na adresu: uppu.puls@gmail.com.

Prijave trebaju sadržavati:

–          životopis

–          motivacijsko pismo

Za dodatne informacije molimo kontaktirati:

Katarinu Đurđević,  k_ djurdjevic@yahoo.com, o98/478 585