UPGRADE

Znate li engleski? Jeste li unaprijedili svoje znanje engleskih riječi i njihove uporabe u svakodnevnom životu? Jeste li se upgradali ili ste se nadogradili, možda unaprijedili? Mi jesmo. Znamo što znači „upgrade”, no nismo sasvim sigurni je li to vidljivo u ovoj predstavi. Jer u jednom nam je trenutku postalo nejasno što je zapravo unapređenje ili nadogradnja i koja je to točno točka iz koje ta nadogradnja počinje. Eksperiment je trajao i trajao i na kraju smo zaključili da nismo ni bolji ni lošiji, već samo drugačiji. Za nas je to nadogradnja. Vidjet ćemo što vi mislite o tome.

 

Program je izveden uz potporu Ministarstva kulture i Gradskog ureda za kulturu Grada Zagreba. Zahvaljujemo kolegama iz fonoteke HTV-a i lektorici Dubravki Čorak na pomoći te nezamjenjivom Siniši Tvoriću na glazbi. Zahvaljujemo ZPC-u na razumijevanju dezorganizacije našeg projekta.

 


Plesači: Branko Banković (SSP), Lara Frgačić, Sanja Hrgetić (VEM), Nastasja Štefanić, Kristijan Petelin (glumački odsjek ADU-a), Linda Tarnovski (plesni odsjek ADU-a)

Pokret: svi pomalo

Koreografija: Vesna Mimica

Grafičko oblikovanje: Robert Štimec

Oblikovanje svjetla: Marino Frankola

Kostimografija: Ivana Bakal

Fotografija: Renato Branđolica

 

Sljedeće izvedbe:

Predstava trenutno nije u rasporedu.