TOGETHER WE SOUND

Ideja za projekt nastala je zanimanjem i željom za istraživanjem virtualnog tijela te odnosom između fizičkog i virtualnog u multidisciplinarnim umjetničkim praksama. Autorice se u ovom projektu bave odnosom pokreta i zvuka te zajedničkim kreiranjem virtualnog tijela i prostora. Koristeći se različitim senzorima te s nekoliko vrsta računalnih programa, istražuju oblike i načine na koje tijelo zvuči. Kako zvuči naše kretanje, kako zvuče naši mišići, kako zvuče oblici tijela koje kreiramo, kakvu virtualnu stvarnost i virtualno tijelo možemo kreirati pokretom, zvukom i zajedničkim bivanjem u prostoru. Koristeći se metodom autentičnog pokreta te upotrebljavajući različite senzore, autorice dolaze do specifičnog načina kretanja i tjelesnih oblika između virtualnoga i stvarnoga.

 

CIJENA ULAZNICE: 40,00 kn

Cijena ulaznice za članove strukovnih udruga UPUH i PULS, polaznike edukativnih programa u ZPC-u i grupne posjete: 30,00 kn

Dobna skupina: 14+

Trajanje: 45 min


Autorice i izvođačice: Koraljka Begović i Nastasja Štefanić

Tehnička potpora, zvuk: Bojan Gagić i Miodrag Gladović

Oblikovanje svjetla: Bojan Gagić

Kostimi: Koraljka Begović i Nastasja Štefanić

Produkcijska potpora: Karolina Rugle

Fotografija: Lili Zaneta

Produkcija: Tras

Projekt je ostvaren u suradnji s Centrom za kulturu Maksimir i Zagrebačkim plesnim centrom, financijski ga je poduprlo Ministarstvo kulture RH i Gradski ured za obrazovanje, kulturu i sport Grada Zagreba.

 

Zahvala: Plesni odsjek Akademije dramske umjetnosti, Tomislav Šmider i ART4, Saša Fistrić, Juraj Prkačin

Sljedeće izvedbe:

Predstava trenutno nije u rasporedu.

Trailer:

https://youtu.be/ZsmSeIvttkc