Ti, ja i moja mama (HRV) – koncert

Zamjetno mračne, egzistencijalističke tekstove i zvuk koji izmiče psihodeliji i post punku karakteriziraju kao dark swamp pop, a o tome je pisao i glazbeni kritičar Ante Perković: 

"Ima nešto jako meditativno u ovome, neka prirodna dinamika koja me ljulja i tješi. Postigle ste nešto neobično i dragocjeno: iako su teme naizgled depresivne, a muzika melankolična, sve skupa ima neki sjaj, jasnu crtu radosti, neiskazane i prigušene, ali jako prisutne. Stvari su odlično aranžirane, zvuk je točan, odgovara pjesmama, gitaristica je izvrsna. U tekstovima sam se našao do kraja, to je valjda generacijski, ali mislim da su dovoljno otvoreni i univerzalni za bilo koga. Izvrsno, bravo!"

Prvi EP naslovljen "Gurni me u valove" objavljen je 2016. godine u izdanju Aquarius recordsa, a snimljen je u studiju Pod.room uz producente Dražena Gavrilovića i Mark Mrakovčića. Početkom godine, bend se službeno predstavio javnosti koncertom u malom pogonu Tvornice kulture.


Bend Ti, ja i moja mama osnovan je 2015. godine u Zagrebu, a čine ga pjevačica Martina Zvonić, gitaristica Sandra Sobočanec, na klavijaturama je Ana Opalić, na basu Helena Ernoić, a bubnjar je Berko Muratović.

Sljedeće izvedbe:

Predstava trenutno nije u rasporedu.