56. Međunarodni festival kazališta lutaka PIF / SJAJ

Sjaj je priča o malenoj zvijezdi koja je pala s neba i traži svoje mjesto u svijetu koji se brzo mijenja. Na tom putu Sjaj pronalazi prijatelje, pobjeđuje strahove i odrasta kako bi se vratio na nebo i zasjao još jače. Predstava je osmišljena kako bi poboljšala percepciju mališana i njihov osjećaj za prostor, tamu, svjetlo, boje i glazbu.
Sjaj je jedinstvena predstava u kojoj se mladi gledatelji mogu pridružiti svojim roditeljima na pozornici. Tamo se mogu penjati, sjediti i uživati u Sjajevom prekrasnom letu okruženi svijetom boja i čarolije.

KAZALIŠTE LUTAKA SOFIJA, Sofija – Bugarska
Godine 2001. međunarodno poznato Središnje kazalište lutaka preimenovano je u Kazalište lutaka Sofija i postalo je jedno od kulturnih institucija Grada Sofije. Riječ je o repertoarnoj kazališnoj skupini s trajnom družinom, tehničkim i upravnim osobljem, dvije pozornice i studijima za izradu lutaka i scene, kao i opremljenim tonskim studijem.
NOBLINK, Sofija – Bugarska
Skupina filmaša, umjetnika i producenata koji su strastveno zaljubljeni u snagu, ljepotu i čaroliju vizualnog pripovijedanja.

 

Napomena: Predstava se održava isti dan u tri termina: 16:00 h, 18:00 h i 20:00 h.

Predstava se izvodi u okviru 56. međunarodnog festivala kazališta lutaka PIF, u organizaciji KUC Travno. 

Više o cjelokupnom festivalskom programu potražite na mrežnim stranicama Festivala – OVDJE, a ulaznice kupite via poveznice – OVDJE.

Fotografija: Fotografija je ustupljena od izvora – KUC Travno.

Sljedeće izvedbe:

Predstava trenutno nije u rasporedu.