MASS

Mass je predstava koja povezuje ljude u eksperimentalni lijek za naše sveprisutne strahove prema različitostima i drugome. Istražujući odnose između naših osjetila, percepcije i vjerovanja, kao pojedinaca i kao društva, predstava je odgovor na trenutno suvremeno okruženje i društvene trendove isključivanja i odvajanja od svijeta i od drugih oko nas.

Uživajte u blaženom miru nevidljivosti u skupini i stanju ne-znanja dok istražujemo ideje povezanosti, razdvajanja, prosuđivanja i očekivanja.
Mass vas vodi kroz prožimajuće putovanje, čarobnu i duboku afirmaciju složenosti postojanja.

 

Robert Clark je priznati britanski koreograf, plesač i plesni pedagog koji je radio diljem Europe i sjeverne Amerike. Školovao se na The Laban Centre i London Contemporary Dance School. Kao izvođač surađivao je s kompanijama Sasha Waltz, Cie Felix Ruckert, Hans van der Broek, Vincent Dance Theatre, Charles Linehan Dance Company, Barebones, Ben Wright`s Bgroup. Kao koreograf stvara radove u okviru Greenwich Dance i Work Place gdje je rezidencijalni umjetnik, te u sklopu plesnih akademija u Londonu, Salzburgu i Bedfordshireu. Sudjelovao je i u EU projektu Beyond Fronta, kojeg je dio bila i Hrvatska, koji je rezultirao predstavom “In Reference to Robber`s Cave”, izvedenom i u Zagrebu.

Vodio je satove i radionice za profesionalne plesače i studente u Poljskoj, Danskoj, Italiji, Njemačkoj, Hrvatskoj, Austriji, Sloveniji, Grčkoj, Švedskoj i Engleskoj.

Njegov rad je podržan od strane Arts Council England, te nacionalne Dance Agency – Dance4.

 

NAPOMENE:

Tijekom trajanja izvedbe, publika će stajati, hodati ili sjediti u razini poda te se može očekivati sudjelovanje i dodir. Dobit će kostim za nošenje koji je izrađen od sintetičkih vlakana, uključujući i kapuljaču koja može smanjiti vašu vidljivost.

Mass može biti manje prikladan za one koji su doživjeli klaustrofobiju ili one kojima smeta blagi osjećaj nesigurnosti.

Predstava je pogodno za osobe starije od 16 godina. Molimo vas da nas obavijestite ukoliko imate specifične zahtjeve pristupa.
Broj mjesta je ograničen (max. 12 osoba po izvedbi).


Autor i koreograf: Robert Clark u suradnji s izvođačima originalnih i lokalnih postava
Izvode: Silvija Dogan,  Ida Jolić, Zvonimir Kvesić, Martina Tomić, Una Vizek, Eleonora Magdalena Vrdoljak
Kostimografija: KASPERSOPHIE
Dramaturgija: Lou Cope
Zvuk: Jules Maxwell i Ana Horvat
Oblikovanje svjetla: Guy Hoare i Marino Frankola
Fotografija: Camilla Greenwell
Oblikovanje logotipa:  Joe Walkling
Produkcija: UO Koreokroj

 

Sljedeće izvedbe:

Predstava trenutno nije u rasporedu.

Trailer: