FEAR NO MORE 

Fear No More je predstava koja se odražava na svakodnevne sukobe te reagira na kontinuiranu globalnu neizvjesnost i anksioznost proizvedenu kroz politiku i medije. Fear No More pokušava ublažiti rastući osjećaj bespomoćnosti koju doživljavamo kao pojedinci i zajednica.

Bodylotion co-dance je umjetničko partnerstvo Viráge Arany (Berlin) i Júlije Hadi (Budimpešta). Nakon što su diplomirale na Budimpeštanskoj plesnoj akademiji, stvorile su svoj prvi projekt u 2009. i zajednički surađuju od tada.

Virág Arany je diplomirala na Akademiji suvremene plesne škole u Budimpešti. Tijekom i nakon studija sudjelovala je u nekoliko međunarodnih projekata i radila s koreografima kao što su Nigel Charnock, Eléonore Valere Lachky, Klári Pataky.

Júlia Hadi diplomirala je koreografiju na Akademiji suvremene plesne škole u Budimpešti 2011. godine. Od 2009. do 2011. bila je angažirana u Hodworksu kao plesačica. Od 2011. godine usredotočuje se na svoj kreativni rad u „bodylotion co-dance“ te poučavanju pokreta i kompozicije za glumce.


Sounded Bodies, festival koji istražuje mogućnosti korištenja glasa/zvuka i njegovog odnosa s tijelom/fizikalnošću ove se godine održava od 10. do 12. listopada u prostorima Zagrebačkog plesnog centra, i Hrvatskog društva likovnih umjetnika.

Festival je dio inicijative Umjetnost dostupna svima prema kojoj se ulaznice samo rezerviraju, a po izlasku s predstave svaki posjetitelj sam upisuje cijenu na ulaznicu ovisno o svojim mogućnostima podrške odgledanom umjetničkom radu.

mail za rezervaciju ulaznica: udrugadomino.marketing@gmail.com

Sljedeće izvedbe:

Predstava trenutno nije u rasporedu.