*DRAVO *ARIJO

“Moja želja je velika. *ao mi je. Jako mi je *ao”.

“Ako ne *ebem, *asturbiram. Ako *ebem, općenito ne *enetriram, uglavnom *enetriraju mene. *ušim uvijek i s neizmjernim užitkom. Malene *určeve, savinute *určeve, ispirsane *určeve, stare i mlade *určeve a jednom čak i ogroman crni *urac. Rado se po*ebem s neznancima na javnim WC-ima. Bez zaštite. Najčešće se *ebem s više likova istovremeno. Redovito prakticiram *ukkake, *isting, +issing, sve najednom. Bez zaštite. Najradije *rkam dva *urca istovremeno, dok *ušim treći a *etvrti imam u *uzici. Bez zaštite. Moja najveća želja: dva *urca istovremeno u mojoj *uzici. Priznajem da još uvijek nisam *eksualno zadovoljen. *ao mi je. Jako mi je *ao.“

Performans je koncipiran u laboratoriju Via Negative – VN Lab.

Rok Kravanja je glumac, izvođač i učitelj. Diplomirao je na Pedagoškom fakultetu u Mariboru (2009.) i na Akademiji za kazalište, radio, film i televiziju (2014). Istovremeno djeluje unutar institucionalne kulture (SNG Drama Ljubljana, MGL, Lutkovno gledališče, Cankarjev dom, APT Novo mesto) kao i u nezavisnim produkcijama (Via Negativa, Maska, Škuc, Bunker, Gledališče Glej, Celinka, Moment Maribor, Exponto itd.). Također sudjeluje u projektu “Predstava pod drobnogledom“ instituta Slovenski gledališki inštitut te kao mentor studentima u projektu “ŠtudentTeater“ kazališta Gledališče Glej.


Ideja i izvedba: Rok Kravanja
Tekst: Rok Kravanja, Bojan Jablanovec
Umjetničko vodstvo: Bojan Jablanovec
Scena: Olja Grubić
Produkcija: Via Negativa

 

Dominovi festivalski programi dio su Inicijative umjetnost dostupna svima prema kojoj se ulaznice rezerviraju na udrugadomino.marketing@gmail.com, a po izlasku s izvedbe svaki posjetitelj sam upisuje cijenu na ulaznicu ovisno o svojim mogućnostima podrške odgledanom umjetničkom radu.

Sljedeće izvedbe:

Predstava trenutno nije u rasporedu.