Božićno druženje Zaklade „Jasna Vuljević“

Zaklada “Jasna Vuljević” Vas poziva da se priključite Božićnom druženju, događaju kojime se želi potaknuti svijest o važnosti zajednice, podrške i dobrotvornog djelovanja prema onim članovima našeg društva kojima je potrebna potpora i pomoć.

Božićno druženje Zaklade „Jasna Vuljević“ održati će se 03.12.2023. godine u Zagrebačkom plesnom centru, Ilica 10/1, s bogatim, raznovrsnim i zanimljivim programom od 18:00 do 21:00 sati.

Večer započinjemo s Mješovitim pjevačkim zborom „INA“ pod vodstvom dirigenta Bojana Pogrmilovića
koji nam donose Božićno putovanje svijetom, na programu: narodne božićne pjesme iz Hrvatske, Europe i Amerike.

Nastavljamo u pjevačkom tonu sa ženskom Klapom Dišpet koja donosi presjek tradicionalnih božićnih klapskih i drugih pjesama.

Program završavamo najizvođenijom plesnom predstavom Love will tear us apart, izvođačice Petre Hrašćanec i dramaturga Saše Božića, koji ovom prilikom Zakladi Jasna Vuljević i Božićnom događanju poklanjaju 99-tu izvedbu ove predstave za koju je izvođačica nagrađena Nagradom hrvatskog glumišta za najbolju žensku plesnu ulogu, 2012. godine.

Osim bogatog izvedbenog programa očekuje Vas druženje i piće dobrodošlice.

 

Jasna Vuljević bila je dugogodišnja važna članica plesne zajednice u Zagrebu i Hrvatskoj, vodeća osoba Udruge plesnih umjetnika Hrvatske te osoba koja je svojim primjerom i radom, uvijek na pomoć i usluzi svim umjetnicima bila dobri duh naše zajednice. Uslijed kratke i teške bolesti, kolegica, prijateljica, važna dionica našeg djelovanja preminula je 2018. godine.

Inspirirani i potaknuti njezinim dvadesetogodišnjim angažmanom na plesnoj sceni pokrenuli smo Zakladu kroz koju organizacijom različitih događanja prikupljamo sredstva za djelovanje uz prioritetno financijsko, organizacijsko i umjetničko podržavanje posebno ranjivih skupina plesnih umjetnika.

 


Cijena ulaznice je 15 eura te će sva sredstva prikupljena ovim putem kao i ostale donacije biti usmjerene na djelovanje Zaklade Jasna Vuljević i programe koje provodimo.

Ako niste u mogućnosti prisustvovati, a želite podržati rad Zaklade, moguće je uplatiti željeni iznos donacije na IBAN UPPU PULS: HR8223400091100231050, PBZ. U svrhu uplate potrebno je upisati: Donacija za Zaklada Jasna Vuljević

 

– Zaklada “Jasna Vuljević”

Fotografije: Neven Petrović za Love Will Tear Us Apart – de facto

Sljedeće izvedbe:

Predstava trenutno nije u rasporedu.