Natrag


27.11.2023.

PLESONAUTI 2023. / CAROLING, radionica glasa i pokreta – Valentina Miloš, 9.12.

U okviru programa razvoja plesne publike PLESONAUTI, a u duhu prazničkog darivanja, Zagrebački plesni centar u suradnji s Umjetničkom organizacijom 21:21, zaljubljenicima u ples i kazalište daruje CAROLING, radionicu glasa i pokreta, voditeljice Valentine Miloš. Radionica će se održati u subotu, 9. prosinca, s početkom u 17 h, u sivom studiju ZPC-a. 

Program je besplatan, a broj sudionika je ograničen do 15 osoba.
Radionica je namijenjena mladim (16+) i odraslim osobama zainteresiranima za plesnu umjetnost, polaznicima plesnih tečajeva i njihovim voditeljima, nastavnicima koji u okviru slobodnih aktivnosti vode plesnu edukaciju.

Polaznici radionice ostvaruju posebnu pogodnost kupnje 2 x ulaznice za predstavu Caroling, koreografkinje Petre Hrašćanec, po posebnoj cijeni od 11 Є.
Pogodnost se odnosi na ulaznice za prosinačke i siječanjske izvedbe predstave u Zagrebačkom plesnom centru.

Prijave do četvrtka, 7. prosinca 2023. (do 16 sati) putem info@zagrebackiplesnicentar.hr, s naznakom „radionica CAROLING ”.
Prilikom prijave molimo pošaljite sljedeće podatke: ime i prezime, dob, ukratko o eventualnom prethodnom izvedbenom iskustvu te kontaktne podatke.

Metodološki radionica nudi usvajanje alata kojima definiramo kretanje u suvremenom plesu i osvještava načine stvaranja pokreta te kreativnog izražavanja u plesu, a temelji se na isječcima iz predstave Caroling. (…) Radionicom se želi lokalnu publiku upoznati sa suvremenim plesom i pokretom, kako da pokretom iskaže emociju i neverbalnu poruku te joj tako omogućiti (bolje) razumijevanje suvremenoplesnih program.

Više o radionici i voditeljici doznajte na poveznici – ovdje.

Program se realizira uz potporu Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske.
Radionica je osmišljena u okviru projekta 21 uputa za ples UO 2121, a izvodi se u okviru ZPC-ova programa razvoja plesne publike – PLESONAUTI 2023.

__

Fotografija: Nina Đurđić za Caroling, Petra Hrašćanec – UO 21:21, 2022.