Moderni 1, 2

MODERNI 1
PONEDJELJAK/ SRIJEDA
16:30 -17:30
Sivi studio

MODERNI 2

PONEDJELJAK/ SRIJEDA
17:00 -19:00
Sivi studio

MODERNI 2

Tečaj je namijenjen polaznicima koji već imaju prethodno znanje u plesnim tehnikama te određenu razinu kondicije jer je trening zahtjevniji. Intencija je da polaznici otkriju i razviju plesni potencijal u svom tijelu, istražujući pokretljivost koju im omogućuje anatomska struktura. Izvode se složenije koreografske kombinacije s obzirom na tijelo, prostor i ritam na kraju sata.

VODITELJICA:

IVA VIŠAK

Iva Višak završila je Školu za klasični balet i ritmiku u Zagrebu te odmah dobila angažman u Baletu Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu. Surađivala je i plesala u predstavama mnogih domaćih i stranih koreografa, sve do danas, i dodatno se educirala na mnogobrojnim plesnim radionicama.

Pedagoškim radom bavi se niz godina, kao voditeljica tečajeva suvremenih plesnih tehnika i baleta, a deset godina surađivala je s engleskim časopisom Dance Europe Magazine.

Kao koreografkinja surađivala je s profesionalnim i amaterskim plesačima/izvođačima, a koreografije su joj izvedene u gradskim kazalištima (Zagrebačko kazalište lutaka, Gradsko kazalište Trešnja, Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu, Zagrebački plesni centar).

Od 2015. studira baletnu pedagogiju na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu.

Moderni 1: 280,00 kn // 37,16 EUR

Moderni 2: 320,00 kn // 42,47 EUR

Drop in sat: 50,00 kn // 6,64 EUR

Za više informacija obratite se pedagoginji:

info@zagrebackiplesnicentar.hr