Natrag


31.03.2017.

Mjesec plesa u ZPC-u u znaku tri nove premijere!

U nadolazećem mjesecu će se u Zagrebačkom plesnom centru održati čak tri premijere hrvatskih koreografa.

Već početkom travnja najavljujemo novu predstavu Andreje Solomun i Eme Janković (Dance company &M) i glumice Judite Franković pod nazivom ROOM N*7. Predstava je nastala u suradnji zvučnih i renomiranih suradnika u području glazbe i kostimografije – grupe Pavel te Envy Rooma i Unaesthetika.

U uskrsnom tjednu u produkciji plesnog studija Liberdance, koreograf Sven Bahat premijerno će predstaviti predstavu #NOTREAL koja se bavi proučavanjem odnosa virtualnog i realnog aspekta naših života te uvodi tzv. koreografiju skrolanja.

I na samom kraju travnja, uz popratni program radionica u sklopu MEĐUNARODNOG DANA PLESA 29. travnja, nagrađivana koreografkinja Zrinka Lukčec –Kiko premijerno će izvesti novi rad pod naslovom NA KAVI ISPOD TREPAVICA koja se bavi pitanjem snova i fenomenima sjećanja.

Uz raznolik program na Međunarodnom danu plesa, u travnju će se održati i još jedno izdanje Plesnih filmskih večeri u suradnji s Ljiljanom Mikulčić te gostovanje finskog teatra Tuike u partnerskoj suradnji s Gradskim Kazalištem Žar Ptica u sklopu NAJ, NAJ, NAJ festivala.

Sve informacije o datumima izvedbi i rezervaciju ulaznica pronađite OVDJE