Natrag


04.04.2019.

MEĐUNARODNA KOPRODUKCIJA COCOONDANCE I ZPC-A

MEĐUNARODNA KOPRODUKCIJA  COCOONDANCE I ZPC-A

Radionica ususret dvogodišnjoj međunarodnoj koprodukciji CocoonDance i ZPC.

Zagrebački plesni centar započeo je suradnju na međunarodnom planu te je tako dio koprodukcije s CocoonDance Company i Kazalištem iz Darmstadta, financirano od Doppelpass fondacije.

Nakon što smo na otvorenju kazališne sezone 2018./2019. imali priliku vidjeti predstavu Momentum  u izvedbi CocoonDance, a profesionalni plesači imali su priliku sudjelovati na radionici, ovaj blok nastavlja se radionicom koja je ujedno i audicija, za odabir plesača/plesačica za rada na ovom međunarodnom projektu.

Nakon audicije odabrati će se 2 plesača/pleačice iz Hrvatske, koji će imati priliku surađivati s koreografkinjom Rafaelom Giovanolom te članovima i suradnicima Cocoondance. Nakon drugog dana audicije, odabrani plesači/plesačice biti ce pozvani ostati na druženju s Rafaelom i suradnicima te će dobiti ostale informacije o ovom projektu.

Za izabrane na audiciji, tijekom listopada 2019. održat će se istraživački period rada u trajnju od dva tjedna u Zagrebačkom plesnom centru, dok će nastavak procesa rada početi krajem veljače 2020. s premijernom i repriznim izvedbama u travnju 2020., a  nakon čega slijede i gostovanja u Hrvatskoj i Njemačkoj.

Za sudjelovanje na radionici/audiciji potrebno je poslati svoj CV na engleskom jeziku (s fotografijom) na e-mail: info@zagrebackiplesnicentar.hr 

Više informacija potražite ovdje.