(LSLSLS) LanguageSausageLanguageSausageLanguageSausage – Sounded Bodies

Kultura nejednakosti izgleda više kao posljedica djelovanja pojedinca, nego rezultat povijesnih nepravdi i strukturalnih okolnosti. Monstruozna, otuđena, jeziva stvorenja nisu osobna i pojedinačna stvar: „to nije gubitak onoga što je najviše jedinstveno i osobno, već gubitak povezanosti s onime što je generičko i zajedničko.“ Čudovišta? Molim vas, vratimo ih!
LSLSLS su punk. Čudne, ritualne, lude, erotske, apstraktne riječi iskrivljene poezije oduševljenja, izuzetno prisutne ali teške za locirati, monstruozni ples u kojem je bilo-što već nešto: odsustvo senzacije jest senzacija; neodređeni oblik ekspresije koji ima poteškoća u određivanju „ispravnog“.
LSLSLS su umjetničke aktivnosti koje same po sebi nisu oblikovane oko reprezentacije, već su živa dimenzija komunikacije.
U LSLSLS-u želimo u potpunosti uroniti iznad teritorija uokvirene komunikacije.
Baveći se istovremeno stvarnosti odsutnosti i njezine ekstremne prisutnosti, utjelovit ćemo lik „stranoga“ kao konceptualnog lika koji je 1) sposoban stvoriti stanje suspenzije prekidajući opće razumijevanje situacije ili problema, i lika koji 2) u svojevrsnom ekološkom propitkivanju okoliša može stvoriti novi modalitet zajedništva.


Izvedba: Lana Hosni
Autor: Matej Kejžar
Dramaturgija i scenografija: Petra Veber
Produkcija: Pekinpah

Sufinancirano sredstvima programa Kreativna Europa Europske Unije u okviru projekta Be SpectACTive!
Trajanje: 90 min

Next shows:

There are no available shows