Natrag


24.11.2023.

OTKAZANO / Božićno druženje Zaklada “Jasna Vuljević”

Događanje je O T K A Z A N O,
no rad Zaklade “Jasna Vuljević” uvijek možete podržati.
Kako?
Pročitajte u daljnjem tekstu.


____

Zaklada „Jasna Vuljević“ Vas poziva da se priključite Božićnom druženju, događaju kojime se želi potaknuti svijest o važnosti zajednice, podrške i dobrotvornog djelovanja prema onim članovima našeg društva kojima je potrebna potpora i pomoć.

Božićno druženje Zaklade „Jasna Vuljević“ održati će se u nedjelju, 03.12.2023., u Zagrebačkom plesnom centru, Ilica 10/1, s bogatim, raznovrsnim i zanimljivim programom  od 18 do 21 sati.

 

Večer započinjemo s Mješovitim pjevačkim zborom „INA“ pod vodstvom dirigenta Bojana Pogrmilovića
koji nam donose Božićno putovanje svijetom, na programu: narodne božićne pjesme iz Hrvatske, Europe i Amerike.

Nastavljamo u pjevačkom tonu sa ženskom Klapom Dišpet koja donosi presjek tradicionalnih božićnih klapskih i drugih pjesama.

Program završavamo najizvođenijom plesnom predstavom Love will tear us apart, izvođačice Petre Hrašćanec i dramaturga Saše Božića, koji ovom prilikom Zakladi Jasna Vuljević i Božićnom događanju poklanjaju 99-tu izvedbu ove predstave za koju je izvođačica nagrađena Nagradom hrvatskog glumišta za najbolju žensku plesnu ulogu, 2012. godine.

Osim bogatog izvedbenog programa očekuje Vas druženje i piće dobrodošlice.

Jasna Vuljević bila je dugogodišnja važna članica plesne zajednice u Zagrebu i Hrvatskoj, vodeća osoba Udruge plesnih umjetnika Hrvatske te osoba koja je svojim primjerom i radom, uvijek na pomoć i usluzi svim umjetnicima bila dobri duh naše zajednice. Uslijed kratke i teške bolesti, kolegica, prijateljica, važna dionica našeg djelovanja preminula je 2018. godine.

Inspirirani i potaknuti njezinim dvadesetogodišnjim angažmanom na plesnoj sceni pokrenuli smo Zakladu kroz koju organizacijom različitih događanja prikupljamo sredstva za djelovanje uz prioritetno financijsko, organizacijsko i umjetničko podržavanje posebno ranjivih skupina plesnih umjetnika.

 

Cijena ulaznice je 15 eura te će sva sredstva prikupljena ovim putem kao i ostale donacije biti usmjerene na djelovanje Zaklade Jasna Vuljević i programe koje provodimo.

Ulaznice kupite – OVDJE.
Ako niste u mogućnosti prisustvovati, a želite podržati rad Zaklade, moguće je uplatiti
željeni iznos donacije na IBAN UPPU PULS: HR8223400091100231050, PBZ. U svrhu uplate potrebno je upisati: Donacija za Zaklada Jasna Vuljević

 

– Zaklada “Jasna Vuljević”

 

Vizual: Ustupljen od Zaklade “Jasne Vuljević”