Natrag

MF (Mental & Physical) – Lada Petrovski Ternovšek

Trening


OPIS / 

MF (Mental & Physical) je kondicijski trening sastavljen od niza repetitivnih vježbi s ciljem jačanja mentalne i fizičke kondicije.
Dovođenjem tijela u iscrpljeno stanje koje zahtijeva promjenu fokusa na pojedinačnoj razini tijelo prvo nudi poznat i sebi logičan put za izvedbu određenog pokreta. Kada se premori, uvodi promjene u fokusu i načinu izvedbe da bi moglo nastaviti. Pokreti imaju jasan put kroz tijelo i svoj početak i kraj u nastojanju da se usredotočimo na promjene koje tijelo treba da bi nastavilo
trening.

 

BIOGRAFIJA / 

LADA PETROVSKI TERNOVŠEK hrvatska je koreografkinja s boravištem u Ljubljani.
Studij plesa završila je 2008. na Salzburškoj eksperimentalnoj plesnoj akademiji. Otad postavlja i izvodi plesne predstave te surađuje s mnogim koreografima, kazalištima i plesnim skupinama poput Nature Theater of Oklahoma, Josefa Nadja, Kathleen Fisher i EnKnapGroup. Proteklo je desetljeće izvodila na festivalskim i kazališnim daskama diljem svijeta. S plesnom skupinom EnKnapGroup primila je i nagradu Župančič za rad i utjecaj na slovenskoj plesnoj sceni. Lada Petrovski Ternovšek koordinatorica je suvremenoplesnog festivala Monoplay, za koji izabire i program.