Natrag

DINAMIČNA HATHA JOGA ZA PLESAČE – DANIJEL DUBIČANAC

Trening


OPIS / 

Doživite jogu koja obogaćuje vaš dnevni profil kretanja. Ovakvim pokretom razvijamo propriocepciju i interocepciju, gipkost i osjećaj za ravnotežu. Izdržajima snažimo trup i sprečavamo pojavu bolova u donjim leđima. Uz vođeno opuštanje i rad na dahu, nakon sata osjećat ćete se mirno, energizirano i spremno za izazove dana pred vama.

 

 

BIOGRAFIJA / 

DANIJEL DUBIČANAC (1973) jogom se bavi od 1991. godine, podučava hatha jogu od 1996. kada je za podučavanje asana i pranajame dobio certifikat Svamija Krišne u Rišikešu. Tajlandsku masažu prakticira od 2008, a učitelj medicinske tajlandske akupresure postaje 2012. U akrobatskoj jogi i inverzijskoj terapiji aktivan je od 2009, a radionice i redovne treninge održava u regiji od 2011. godine.

Dubičanac predsjedava Društvom za rekreaciju Yoga-Zagreb. Redovito vodi nekoliko grupa joge, podučava individualno te povremeno održava radionice i tečajeve:
– jogijske tajlandske masaže i akupresure
– inverzijske terapije za dekompresiju kralježnice
– joge za zdravu kralježnicu
– tehnike disanja od rehabilitacije do sporta
– jogu nidru i meditaciju
– važnosti kretanja za zdravlje
– zimskog plivanja u divljim vodama.

Njeguje individualiziran i nedogmatski pristup. Važno mu je da vježbači/ce razumiju zdravstvene učinke vježbe i da nauče samostalno vježbati jogu.